‘Moet ik nou in therapie?’ – veel mensen met klachten en problemen vragen het zich af. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: zodra je jezelf deze vraag stelt is het nuttig jezelf over de mogelijkheden te informeren.

Niet alleen maar samen met je eigen online psycholoog

Het is wel begrijpelijk dat je aarzelt. Veel mensen doen dat. Je vraagt je af of jouw gevoelens, emoties of gedrag wel dat échte probleem zijn. Omdat je niet weet hoe een ander zich van binnen voelt.

En daar gaat het nu net om. Jij bent de enige meetlat waarlangs je jouw kwaliteit van leven kunt beoordelen. En daarom heeft jouw innerlijk altijd gelijk. En als je vast zit, zit je vast; als je pijn hebt, heb je pijn. En als dat zo is, dan moet je er wat aan gaan doen. Niet alleen, maar samen met je eigen online psycholoog!

Internet therapie is echt een eye-opener

Blijf niet te lang rondlopen met de twijfel of je wel in therapie moet. Ga. Want een innerlijke klacht is hetzelfde als eentje aan de buitenkant: als je er niks aan doet, kan het van kwaad tot erger gaan.

We werken vanuit het grondbeginsel dat je zélf alles in huis hebt om je klachten te boven te komen. We laten je zien wat je doet, hoe je je gedraagt, welke patronen zijn ingesleten, hoe je instinctief reageert. Voor veel mensen is dat een eye-opener. Voor bijna iedereen is het even confronterend.

Internet therapie geeft je beter zelfinzicht

Je krijgt jezelf te zien. De online psycholoog zet op die manier processen van inzicht aan, je begrijpt jezelf meer, je leert wie je kunt zijn, je leert roeien met de riemen die je hebt.

Deze manier van internet therapie kan soms indrukwekkend zijn, niet altijd even leuk, maar vaak met geweldig resultaat én langdurig effect!

Wil je je probleem direct aanpakken? Meld je aan voor internet therapie.
Heb je behoefte aan meer informatie? Klik dan door naar veelgestelde vragen.