Internet-therapie is een initiatief van Psyned. Alle behandelend psychologen van internet-therapie.nl zijn lid van de beroepsvereniging NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en zijn ervaren in het behandelen van cliënten.

Voor vragen, gebruik het contactformulier of bel ons op 085 4019 679. De praktijkassistent van Psyned staat je graag te woord van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17:30.

Onze online psychologen

Delicia Schaap online psycholoogDelicia Schaap

Als online psycholoog is het iedere keer een uitdaging om een cliënt verder te helpen in zijn of haar leven en het blijft bijzonder dat mensen hun problemen aan mij toevertrouwen. Ik ben praktisch ingesteld en kijk vooral naar het probleem dat nu voor jou als cliënt ligt. Ik neem een ondersteunende rol in tijdens de behandeling, waardoor ik je het vertrouwen kan geven dat je zelf jouw problemen op kunt lossen. Dit is vaak ook het doel van de behandeling: zelfredzaamheid en het aanbieden van handvaten zodat je problemen in de toekomst beter aan kunt. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam waar ik in 2009 ben afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie. Sindsdien werk ik als online psycholoog en heb ik tevens mijn eigen praktijk als face to face psycholoog in Hoorn.

Mandy-van-RossumMandy van Rossum

Werken als psycholoog vind ik erg inspirerend. Elke keer leer ik opnieuw van cliënten en ik vind het bijzonder om een stukje mee te lopen op iemand zijn levenspad. Daarnaast denk ik dat je in dit vak nooit uitgeleerd raakt waardoor ik mij als psycholoog altijd blijf ontwikkelen. In mijn behandeling vind ik het belangrijk dat cliënten vooral kijken naar hun positieve kwaliteiten en mogelijkheden in plaats van blijven hangen in hun klachten. Daarnaast wil ik handvatten bieden zodat cliënten ook na de behandeling weten hoe ze met hun klachten kunnen omgaan en psycholoog kunnen worden van hun eigen gevoelens . Dit probeer ik te doen door onder andere het bieden van ondersteuning, kennis en inzicht in eigen gevoelens en gedrag zodat een cliënt vertrouwen terug krijgt in zichzelf. Ook vind ik het belangrijk om met een cliënt samen te werken in plaats van boven een cliënt te staan.

Marjolein de Lange

Mijn studie Klinische Psychologie heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van trauma’s, angst- en stemmingsproblematiek. Wat ik belangrijk vind in de behandeling, is het samen met een cliënt werken naar een toekomst waarin diegene tevreden kan zijn met zichzelf. Dit probeer ik te behalen door middel van oefeningen en uitleg, waarbij een cliënt inzicht krijgt in eigen gedachten, gevoelens en gedrag.

Het mooiste van het werken als psycholoog vind ik dat een persoon het vertrouwen bij je neer durft te leggen en dat je voor een korte periode echt even een onderdeel bent van iemands leven. Ik vind het dan ook heel inspirerend als mensen zichzelf met jouw hulp naar een nieuw niveau kunnen tillen. Een niveau waarop ze angsten hebben overwonnen of negatieve gedachten de baas zijn geworden, een niveau waarop ze trots op zichzelf durven zijn.

Wil je je probleem direct aanpakken? Meld je aan voor internet therapie.
Heb je behoefte aan meer informatie? Klik dan door naar veelgestelde vragen.